Bouwer Van Wijnen naar Diemen maar heet Van Wijnen Amsterdam

Van Wijnen Weesp is met 110 werknemers verhuisd naar het kantoor van Via Work in kantorengebied Bergwijkpark in Diemen-Zuid. Het bedrijf is daarbij omgedoopt naar Van Wijnen Amsterdam. Van Wijnen heeft het gebouw aan Diemerhof 32, dat eigendom is van Interland Groep, in 2019 getransformeerd tot flexwerk-kantoor en hotel met 26 suites. Ook twee naastgelegen kantoorgebouwen, waaronder de voormalige vestiging van Generali, zijn voor Interland Group door Van Wijnen omgebouwd. In één daarvan is tegenwoordig Via Hostel Amsterdam/Diemen gevestigd. ‘’Met de overgang van Weesp naar Diemen heeft Van Wijnen besloten deze vestiging te hernoemen naar Van Wijnen Amsterdam. Deze naam sluit beter aan bij het werkgebied waarin de vestiging actief is. Diverse grote ontwikkellocaties, nieuwbouwactiviteiten, renovatie- en transformatieprojecten en vastgoedbeheer zijn gelegen in de regio Groot-Amsterdam. Daarnaast biedt de regio veel uitdagingen en kansen voor de groei Van Wijnen.’’