Nieuwe wijk Holland Park Diemen nu Royal Dutch Apartments

De laatste blokken in Holland Park Diemen worden nu verhuurd onder de naam Royal Dutch Apartments. Eerder al werd de naam van het nieuwe deel Holland Park West veranderd in Park Valley. Bij het huurproject gaat het om 304 huurappartementen van 50 tot 200 vierkante meter die dit voorjaar worden opgeleverd. De verhuurder zal de huurprijzen later deze maand bekend maken.  ‘’Holland Park is een spraakmakende nieuwbouwwijk in Diemen-Zuid. De wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters, die zich heeft laten inspireren door plekken met een eigenzinnig karakter zoals de Amsterdamse Jordaan en De Pijp. Holland Park is een wijk die bruist en waar de ondeugende knipoog naar de Amsterdamse grachtengordel je niet kan ontgaan. Het gemak van Amsterdam, de ruimte van Diemen-Zuid; dat is wonen in Holland Park,’’ melden Fris Woningmakelaars en ontwikkelaar Invesco van de woningen.