Overval

Straatroof in Diemen-Noord, politie zoekt getuigen

Een inwoner van Diemen-Noord is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Schoener door meerdere mannen onder bedreiging van wapens beroofd. De recherche is dringend op zoek naar mogelijke getuigen, camerabeelden van het incident en/of van eventuele verdachten en andere informatie over de zaak. Het slachtoffer parkeerde rond 01.00 uur zijn auto op De Schoener en hoorde gelijk toen hij uitstapte dat er mensen naar hem toe kwamen rennen. Vervolgens werd het slachtoffer onder bedreiging van een mes en een vuurwapen door meerdere mannen beroofd. Hierna gingen de straatrovers er vandoor. ‘’Heeft u voorafgaand, tijdens of na de straatroof iets opvallend gezien of gehoord op Schoener? Bent u mogelijk in bezit van camerabeelden van het incident en/of eventuele verdachten? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Via het tipformulier kunt u ook uw informatie delen en is het mogelijk om beeldmateriaal met de politie te delen,’’ laat de politie weten.