D66 Diemen stelt kandidaten-lijst raadsverkiezing vast

D66 Diemen heeft de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar vastgesteld. Wethouder Jeroen Klaasse was al eerder verkozen tot lijsttrekker. Rick Poelwijk, de huidige fractievoorzitter van D66 in de raad van Diemen, staat op nummer 2. Hij wordt gevolgd door twee nieuwkomers op 3 en 4, Sarie Muijs en Onitcha Ramautarsing. Herman Berkhout en Francus Simonetti, die ook nu al in de gemeenteraad zitten, staan op plek 5 en 6. Kai de Haan, die op dit moment nog deel uitmaakt van de fractie, heeft al eerder besloten niet door te gaan als raadslid. Hij is lijstduwer op plek 18. Klaasse: ‘’Ik ben trots dat we voor deze verkiezingen weer een prachtige lijst hebben kunnen samenstellen. Het is echt een mix van ervaring en nieuwe krachten, en een lijst met kandidaten die vanuit alle wijken komen. Met deze mensen gaan wij het verschil maken voor Diemen!”