Bijdrage Meerlandenfonds voor zeven organisaties Diemen

Zeven clubs en organisaties uit Diemen hebben dit jaar een bijdrage ontvangen uit het Meerlandenfonds. Dat zijn OnPoint Dance-Lab, Stichting Roots and Wings, Theaterkoor Voice Female (foto), HC Diemen, Judo Fritz, PCI-Diaconie Sint Petrus’ Banden en Pink Diemen. Enkele van de cheques werden uitgereikt door wethouder Matthijs Sikkes-van den Berg. In totaal heeft het Meerlandenfonds in haar werkgebied 116 clubs en stichtingen een steuntje in rug geboden. De bekendmaking van de editie van het Meerlandenfonds 2021 vond dit jaar wegens corona opnieuw niet op een feestelijk evenement plaats. Algemeen directeur van Meerlanden en secretaris van het Meerlandenfonds Angeline Kierkels: “Dat de jaarlijkse uitreiking opnieuw niet door kan gaan is ontzettend jammer. Hier hoor je namelijk uit eerste hand hoe die vele vrijwilligers zich inzetten om te zorgen voor verbinding in onze gemeenten, wijken en buurten. Ik geniet altijd enorm van hun mooie en warme verhalen. Des te mooier vind ik het dat de wethouders alle moeite hebben gedaan om hen alsnog toch te kunnen verrassen met een cheque. De vrijwilligers verdienen een steuntje in de rug zodat zij hun verbindende werk voor een mooie en duurzame leefomgeving kunnen blijven doen. Vandaag en morgen.”