Nieuw record huurprijs in Diemen: 3.365 euro p/m

Voor nieuwe appartementen in het complex Royal Dutch Apartments, een deel van Holland Park in Diemen-Zuid, wordt een huur gevraagd tot 3.365 euro per maand. Dat lijkt een nieuw record voor de kale huurprijs van nieuwe woningen in Diemen. De huren beginnen bij 1.100 euro per maand maar dat geldt slechts voor een beperkt aantal van de 304 woningen. Die bevinden zich in twee flatblokken aan de rand van Holland Park Oost waarvan de bouw nagenoeg is afgerond. De appartementen variëren in oppervlakte van 50 tot 200 vierkante meter met een terras tot 181 vierkante meter. Inschrijving is nu mogelijk, de verhuur begint half januari en de eerste woningen worden in de maand daarna opgeleverd. ‘’Ben jij op zoek naar een modern én betaalbaar huurappartement op nog geen 10 minuten afstand van Amsterdam? Een woning in een nieuwbouwwijk met alle voorzieningen die je je kunt wensen op loopafstand? Een wijk met gezellige grachten, sfeervolle straatjes en groene binnentuinen waar je je meteen thuis voelt? Dan zijn de Royal Dutch Apartments in Holland Park jouw kans,’’ aldus verhuurmakelaar Fris