Ook ABN Amro gaat bankkantoor in Diemen sluiten

Het ABN AMRO kantoor in Diemen, Wilhelminaplantsoen 5, sluit per 11 maart 2022. Het kantoor was al enige tijd alleen bereikbaar op afspraak maar sluit nu definitief de deuren. Al eerder verdwenen ook de Rabobank en ING uit Diemen. ‘’Steeds meer mensen maken gebruik van digitale diensten, ook voor bankieren. Klanten van ABN AMRO regelen hun bankzaken primair via de ABN AMRO app en Internet Bankieren. Een bankkantoor bezoeken is steeds minder noodzakelijk en daardoor neemt het aantal bezoekers al jaren af. ABN AMRO sluit het kantoor in Diemen en gaat zich meer richten op de digitale dienstverlening. De bank biedt klanten die dat willen hulp en ondersteuning bij online bankieren,’’ deelt de bank mee. ‘’Online bankieren is voor klanten van ABN AMRO steeds gemakkelijker en laagdrempeliger. Wel zijn er nog klanten die behoefte hebben aan ondersteuning. Om online bankieren ook voor hen toegankelijk te maken en de afstand tot de bank kleiner te maken, biedt ABN AMRO hulp en begeleiding. De Financiële zorgcoaches van ABN AMRO zijn de spil van de dienstverlening aan klanten die minder digitaal vaardig zijn of extra ondersteuning nodig hebben. De Financiële zorgcoach in Diemen en omgeving is te bereiken via het algemene telefoonnummer van ABN AMRO (0900 – 0024).”