Hof van Saan Diemen wil buurt betrekken bij woningplan

De ontwikkelaar van Hof van Saan, het woningcomplex op het voormalige Saan-terrein aan de Weesperstraat in Diemen-Zuid, wil de buurt actief betrekken bij en deelgenoot maken van de plannen. Dat heeft een woordvoerder meegedeeld in het kader van de info-avond over het plan op 2 juni. “’Via onze website hebben we al vanaf een heel vroeg stadium schetsen gedeeld zodat belanghebbenden kunnen meekijken met het ontwerp proces. Door middel van een contactformulier konden zij opmerkingen op het plan aan ons doorgeven. Uiteraard hebben wij van de gemaakte opmerkingen goede nota genomen en hiermee rekening gehouden bij de verdere uitwerking van het plan. Het huidige plan is ook een concept en nog niet definitief. De informatieavond a.s. donderdag is ook juist bedoeld om de buurt en overige belanghebbenden deelgenoot te maken van de plannen tot nu toe. We hopen dat veel betrokkenen hun reactie op het concept plan dan met ons te delen.’’