Claudia Sträter blijft

De Bijenkorf komt naar Diemen (maar wel ’n kantoor)

De Bijenkorf komt naar Diemen. Het Amsterdamse warenhuis heeft een langjarig contract getekend voor de huur van 3.500 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte in het pand op het Diemer bedrijventerrein Stammerkamp. Dat meldt website propertynl.com. De Bijenkorf huurt ook een deel van de parkeerterreinen naast het kantoor- en bedrijfsgebouw bij de ingang van het Diemerbos. Het gaat daarbij om het pand Stammerhove 1 waar voorheen het hoofdkantoor van onder meer Miss Etam en Claudia Sträter was gevestigd. Die winkelketens zijn verdwenen door het faillissement van het Belgische moederbedrijf. De ‘opvolgers’ van die bedrijven zijn nog wel in hetzelfde gebouw te vinden. Op Stammerkamp zijn verder onder een groot distributiecentrum van boodschappenbezorger Picnic, het hoofdkantoor van Main Energie en het bedrijfscomplex van Milieu Service Nederland gevestigd.

(Archieffoto)