Daarom Duurzaam Diemen

Daarom Duurzaam Diemen organiseert duurzaamheid festival

De Stichting Daarom Duurzaam Diemen organiseert op 9 oktober een Duurzaamheid festival in het vernieuwde theater De Omval. Op de agenda staan onder meer diverse workshops en lezingen, knutselactiviteiten voor kids, een duurzame markt waar lokale en regionale duurzame initiatieven en organisaties zich met hun producten, diensten, hulpvragen en/of ideeën kunnen presenteren en elkaar kunnen ontmoeten; films en documentaires; verantwoorde hapjes en drankjes; uitleg over subsidiemogelijkheden en een debat met aansluitend een sessie waarin DDD Diemenaren vraagt om hun visie en duurzame ideeën voor de toekomst met haar te delen. Via de website van daaromduurzaamdiemen kunnen belangstellenden voor het festival zelf, een marktkraam of een workshop of mensen met andere ideeën in het teken van duurzaamheid zich nu al opgeven.