Prijs nieuw koophuis Holland Park Diemen schiet ruim over 8 ton

In de volgende fase van Park Valley, de uitbreiding van Holland Park in Diemen-Zuid, worden koopwoningen aangeboden met prijzen die oplopen tot 865.000 euro. Het gaat daarbij om een vierkamers terraswoning van 144 vierkante meter. De buitenruimte die bij die woning hoort is niet groter dan 10 vierkanter meter. Boven de woning komen nog twee appartementen, zo blijkt uit de beelden van Park Valley. Verder moeten zogenaamde XXL appartementen ofwel flats 832.000 euro opbrengen. Een reeks andere appartementen doet prijzen van rond de 770.000 euro. Een iets kleinere terraswoning met drie kamers en 111 vierkante meter moet 740.000 euro opleveren. Park Valley begint op 20 september om 10.00 uur met de verkoop van 74 woningen in de tweede fase. In de wijk komt ook een nieuwe basisschool. De opening daarvan is vertraagd tot medio volgend jaar, heeft de gemeente laten weten.

(archieffoto)