Politie zoekt vrouwen na inbraak in woning Diemen

De politie heeft beelden verspreid van drie vrouwen die in juni hebben ingebroken in een appartement in Punt de Sniep in Diemen. De politie vermoedt dat de drie een maand later ook een inbraak in Amsterdam-West hebben gepleegd, zo wordt gemeld in Bureau 020 van AT5. In Diemen ontdekte de bewoonster bij thuiskomst op maandagmiddag 20 juni dat inbrekers een groot aantal spullen, waaronder zelfs een koffiezetapparaat, hadden meegenomen. Tot de buit behoren merkschoenen en -tassen, een koffer, een stofzuiger, sieraden en zonnebril. Het drietal is het appartementengebouw vermoedelijk binnengekomen door de deur open te breken. Wie één van de drie verdachte vrouwen op de beelden herkent of andere informatie in de zaak heeft, wordt verzocht het tipformulier in te vullen of informatie door te geven via 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.