Verwaarloosde kippen Diemen goed terecht gekomen

De negen hennetjes en één haan die begin vorige week sterk verwaarloosd werden gevonden in Diemen-Zuid zijn goed terecht gekomen. De dieren zijn vrijgelaten bij de Fruittuin van West in Amsterdam, meldt de Dierenambulance Amsterdam/Diemen die de dieren had opgevangen. De dieren werden door de politie gevonden, samen opgepropt in een kratje dat bij de P.J. ter Beekstraat in de bosjes stond. Eén van de kippen was er zo slecht aan toe dat het afgemaakt moest worden maar voor de andere dieren is het verhaal, dankzij de Dierenambulance, goed afgelopen. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over (het dumpen van) de dieren. De politie is naarstig op zoek naar mensen die meer weten over het dumpen van de dieren. Wie over informatie beschikt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.