Gewonde bij overval op distributiecentrum in Diemen

Woensdagochtend rond 1.00 uur hebben twee mannen een gewapende overval gepleegd op een distributiecentrum aan de Visseringweg op bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen. Een medewerker is daarbij met een vuurwapen hard op het hoofd geslagen en gewond geraakt. De medewerkers werden gedwongen om op de grond te gaan liggen waarbij het vuurwapen bij één van hen tegen het hoofd werd gezet. De situatie is zeer dreigend waarbij de overvallers goederen eisen, aldus de politie. Nadat de overvallers goederen wegnemen, slaan ze op de vlucht en laten de medewerkers geschrokken achter. De gewonde medewerker is nagekeken door het ambulancepersoneel. De politie heeft een zoekslag gemaakt in de omgeving naar de overvallers, maar helaas niet aangetroffen. Kort na de overval is gezien dat meerdere Volkswagen Polo’s, uit de omgeving van het distributiecentrum, hard wegrijden. De betrokkenheid van deze auto’s wordt onderzocht. De politie verzoekt getuigen of mensen met beeldmateriaal zich te melden via  0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto Politie Amsterdam