SPAR gaat winkel openen in Holland Park Diemen

SPAR gaat een winkel openen aan het Herman Broodhof in Holland Park Diemen. Het hoofdkantoor in Waalwijk kan nog niet zeggen wanneer de winkel klaar is. SPAR Holding heeft een vergunning aangevraagd voor een ‘koelinstallatie in de parkeergarage onder een winkelpand’, zo blijkt uit gegevens van de gemeente Diemen. SPAR heeft al eerder aangegeven dat het grote belangstelling had voor een winkel in Diemen. Tot nu toe beschikt het winkelbedrijf over een klein verkoopppunt in benzinestation de Blokhut aan de Muiderstraatweg. B&W van Diemen hebben de komst van een – kleine – supermarkt in Holland Park vorig jaar mogelijk gemaakt. Dat is in afwachting van een grotere winkel in een nog te bouwen deel van die wijk. ‘’Er wonen inmiddels zoveel mensen in de nieuwe wijk dat een kleine tijdelijke supermarkt wel op zijn plaats is. Het plan betreft een kleinschalige winkel voor dagelijkse boodschappen, zonder winkelkarretjes, met een oppervlakte van 340 m2,’’ aldus B&W.