Greystar wijst kritiek op servicekosten Campus Diemen af

De eigenaar van OurCampus & OurDomain in Diemen-Zuid, het Amerikaanse Greystar, wijst in een verklaring aan diemerkrant.nl de kritiek van de bewonerscommissie op te hoge of onjuist berekende servicekosten af. Greystar stelt: “Servicekosten zijn altijd een reĆ«le weergave van de daadwerkelijke gemeenschappelijke kosten en het eigen verbruik van de bewonersDe vragen die door de bewonerscommissie zijn gesteld, zijn door ons uitgebreid beantwoord. Als verhuurder bieden we de bewonerscommissie en elke individuele bewoner altijd de gelegenheid om vragen over de servicekostenafrekening te stellen en de onderliggende stukken in te zien. Hiervoor worden door ons actief bijeenkomsten georganiseerd waarvan (tot nu toe) helaas relatief weinig gebruikt wordt gemaakt. Uiteraard vinden we het jammer dat de bewonerscommissie desondanks aangeeft onze antwoorden onbevredigend te vinden.”