Diemer Festijn 2023 werpt zijn schaduw al vooruit

In het centrum van Diemen zijn de eerste tekenen verschenen van het Diemerfestijn 2023. Een reeks borden geeft aan dat in dit deel van de Ouddiemerlaan en de aangrenzende D.J. den Hartoglaan vanaf zondagavond 3 september 18.00 uur tot en met maandag 11 september om 14.00 uur niet geparkeerd mag worden. Gedurende deze periode is de Ouddiemerlaan afgesloten voor autoverkeer tussen de parkeergarage van het winkelcentrum – blijft toegankelijk – en het Wilhelminaplantsoen om ruimte te maken voor de bekende feesttent en de kermis. Ook het parkeerterrein bij het gemeentehuis is gedurende deze periode niet te gebruiken. Bus 44 rijdt tijdens het Diemerfestijn zoals gebruikelijk om via de Martin Luther Kinglaan, de Tobias Asserlaan, de Arent Krijtstraat en het Wilhelminaplantsoen. Ook op een deel van die route gelden tijdelijke parkeerverboden.