Broedplaats kunstenaars Fenix Diemen houdt open dag

Broedplaats Fenix aan de Verrijn Stuartweg in Diemen opent op zondag 10 september haar deuren voor het publiek. De broedplaats heeft een diverse groep van talentvolle individuen samengebracht die werken met gerecyclede materialen om unieke kunstwerken en ontwerpen te creëren. ‘Met een sterke focus op duurzaamheid, toont Broedplaats Fenix hoe creativiteit en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.’ Tijdens de open dag stellen kunstenaar hun ateliers open, zijn er workshops, is er ook ‘culinaire verwennerij’ en wordt gezorgd voor een muzikale sfeer. ‘’”We zijn verheugd om het publiek uit te nodigen om de diverse en levendige gemeenschap van Broedplaats Fenix te ervaren. Dit evenement is een viering van creativiteit, duurzaamheid en culturele uitwisseling”, aldus Faisal Callender, meubelmaker. De open dag wordt gehouden van 11.00 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.