wc Diemerplein

Verswinkels in winkelcentrum Diemerplein zondagen open

De verswinkels in winkelcentrum Diemerplein zijn op de zondagen 24 december en 31 december open. Vishandel Diemerplein en Slagerij Vedder zijn op beide zondagen open, kaas- en notenzaak Alexanderhoeve alleen op zondag 24 december en Stadsbakker Jongejans alleen op 31 december. De openingstijden van die winkels variëren wel dus checken bij de betreffende zaak is aan te raden. Ook voor veel andere winkels is de dag voor de Kerst een extra koopzondag. In winkelcentrum Diemerplein is verder de winkel van Ter Stal nu definitief gesloten en ook leeggehaald. Ter Stal is na de sluiting van de normale winkel nog enige weken open geweest als outlet winkel maar nu verdwenen. De eigenaar van Diemerplein heeft wel al een nieuwe huurder voor deze winkel in de pijplijn. Daarbij gaat het om een bekende naam in het Nederlandse winkellandschap. De naam van die nieuwkomer wordt binnenkort bekend gemaakt.