Diemerbos

Vrienden van het Diemerbos organiseren weer lichtjeswandeling

De Vrienden van het Diemerbos organiseren op zaterdag 6 januari weer een lichtjeswandeling in en rond het bos. Dat gebeurt samen met Daarom Diemen en Scouting Diemen. Er zijn net als vorig jaar twee startpunten: het IJsclubgebouw in Driemond en de Blokhut van Scouting Diemen in het Diemerbos. De lichtjeswandeling uit Diemen vertrekt om 18.00 uur bij de Blokhut van Scouting Diemen, welkom vanaf 17.15 uur. Een hapje en een drankje zijn daar voor de liefhebbers aanwezig. Deze lichtjeswandeling eindigt weer bij de Blokhut. Om 17.45 uur vertrekken de lichtjeswandelaars uit Driemond en Weesp vanaf het IJsclubgebouw van Driemond. Voorafgaand wordt er koffie en thee geschonken met voor de liefhebbers een plak kerstbrood. Beide wandelingen gaan naar de Gaaspermolen, waar de molenaar en de vrienden van de molen zorgen voor koek en sopie.