Zwaargewonde man gevonden op bouwplaats Diemen

De politie heeft zaterdag rond 19.30 uur een zwaargewonde man gevonden op de bouwplaats voor een wooncomplex aan de Johan van Soestdijkstraat op de hoek van de Arent Krijtsstraat. Het is onbekend hoe de man daar terecht is gekomen en hoe zijn verwondingen zijn ontstaan. Ook de identiteit van de man is niet bekend. Het gaat om een ongeveer 30-jarige blanke man met halflang donkerblond haar en een spijkerbroek aan. De politie heeft buurtbewoners en anderen via Facebook een bericht gestuurd met vragen om nadere informatie en eventuele getuigen. Daarin wordt ook gevraagd of men iemand of meerderen heeft gezien die zich vreemd gedroegen of een onbekend voertuig in de omgeving heeft opgemerkt. Alle informatie is welkom, ook als men denkt dat dat misschien niet belangrijk is, benadrukt de politie.