Buitenlust

Woning Buitenlust Diemen te koop voor ruim een miljoen

Een woning in de wijk Buitenlust in Diemen staat te koop met een vraagprijs van 1.149.000 euro. Het gaat daarbij om een 50 jaar oude hoekwoning met garage. Dat is op dit moment het duurste huis in Diemen dat op Funda wordt aangeboden. Boven de één miljoen zijn er ook nog enkele nog te bouwen herenhuizen in Hof van Saan, de hoekwoning met ijssalon aan de Nicolaas Lublinkstraat/Muiderstraatweg en een hoekwoning aan Leliëndaal in Plantage de Sniep. In Hof van Saan, de nieuwbouwwijk op het voormalige Saan-terrein aan de Weesperstraat, is verder nog een aantal woningen van tussen de 900.000 en 1 miljoen euro beschikbaar. In totaal staan er in Diemen 46 bestaande woningen te koop, een relatief laag aantal vergeleken bij de laatste jaren.