Sint Petrusschool Diemen viert 100-jarig bestaan

De Sint Petrusschool in het centrum van Diemen bestaat op 1 juli 100 jaar. De school is in 1924 opgericht in de naar die school genoemde Schoolstraat. In het schooljaar 1981/82 is de Petrusschool verhuist naar de huidige locatie aan de Ouddiemerlaan tegenover winkelcentrum Diemerplein. Het oude schoolgebouw is begin jaren negentig afgebroken. Op 5 juli wordt het 100-jarig bestaan gevierd met een officieel tintje. De hele dag gaan de kinderen feest vieren en om 14:00 uur is er een voorstelling voor alle ouders, na de voorstelling barst het feest los. Ter gelegenheid van het eeuwfeest wordt er op 5 oktober een reünie gehouden van oud-leerlingen, (oud)-medewerkers en (oud)-bestuursleden van de Sint Petrusschool en van de vroegere Diemer scholen Sancta Maria en Sint Jozef. Nadere informatie is te vinden op www.sintpetrus100.nl of de Facebook of Instagram account van het evenement.